Kumaha Ngagambar Snowman a - Jieun Sketsa Snowman gaib

John Williams 12-10-2023
John Williams

Ieu hal ngeunaan hiji snowman nu ngarebut whimsy jeung heran usum. Ieu simbol tercinta musim, kalawan irung wortel na, panon batubara, sarta leungeun iteuk ngahontal kaluar pikeun nangkeup haneut. Salaku murangkalih, urang bakal nyéépkeun jam-jaman ngagulung bola salju, tumpukan éta luhur, sareng ngahias babaturan tiris urang ku syal sareng topi. Tapi keajaiban snowman henteu ngan ukur pikeun murangkalih. Malah jadi déwasa, aya hal heartwarming ngeunaan ningali snowman di pakarangan tatangga urang, reminding kami pikeun ngalambatkeun turun sarta ngarasakeun hal basajan dina kahirupan. Janten, nyiapkeun diri anjeun pikeun tutorial anu pikaresepeun dimana kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngagambar sareng ngawarnaan salju salju anu endah!

Diajar Kumaha Ngagambar Snowman Lengkah-demi-Lengkah

Wilujeng dina embarking dina senang jeung lalampahan festive diajar cara ngagambar snowman! Pikeun ngamimitian, cokot pensil sareng sababaraha kertas, sareng bayangkeun dinten usum tiris sareng salju salju turun lemes ti langit. Pikeun nyiptakeun snowman anjeun, anjeun kedah ngagambar tilu bunderan, hiji di luhur anu sanés, janten langkung alit nalika anjeun naék. Tong hilap tambahkeun panangan twig, irung wortel, sareng sal anu nyaman pikeun ngajaga salju anjeun tetep haneut. Jeung inget, kaéndahan gambar téh nya éta teu kudu sampurna - nangkeup gaya unik anjeun sarta seneng-seneng bringing snowman anjeun hirup dina kaca!

Kolase di handap nembongkeun unggal léngkah anu anjeun bakal lakukeun pikeun ngahontal hasil ahirgambar snowman anjeun!

Lengkah 1: Gambar Kepala Gambar Snowman Anjeun

Mimitian ngagambar snowman anjeun ku ngagambar bentuk oval pikeun ngagambarkeun sirah jelema salju.

Lengkah 2: Gambar Awak Utama

Tumpang tindih oval anu digambar samemehna, tarik kadua, bentuk oval anu leuwih gede pikeun ngagambarkeun awak utama.

Lengkah 3: Tambihkeun Awak Handap kana Sketsa Snowman Anjeun

Tumpang tindih oval awak utama anu digambar samemehna, tarik oval badag katilu pikeun ngagambarkeun awak handap basajan Anjeun. gambar snowman.

Tempo_ogé: Seni Ikebana - Diajar Ngeunaan Seni Jepang ngeunaan Susunan Kembang

Tempo_ogé: Tantangan Seni - Ngajalajah Gagasan Tantangan Ngagambar Béda

Lengkah 4: Gambar Pedoman pikeun Sketsa Snowman Anjeun

Di luhur sirah, gambar bentukna kawas congcot pikeun ngagambarkeun bentuk umum tina topi. Dina beungeut jeung awak, ngagambar garis tengah melengkung. Dina raray, teruskeun ngagambar tungtunan silang horizontal.

Lengkah 5: Gambar Leungeun, Irung, jeung Panon

Dina unggal tungtung awak utama , ngagambar garis pikeun ngagambarkeun unggal panangan. Nuluykeun ku ngagambar irung lengthy ngan luhureun guideline handap. Lengkepan léngkahna ku ngagambar dua panon leutik dina tungtunan horisontal luhur.

Lengkah 6: Gariskeun Gambaran Salju Saderhana Anjeun

Manfaatkeun gambar nu geus digambar saméméhna garis konstruksi pikeun mantuan Anjeun outlining bentuk leuwih realistis pikeun gambar snowman Anjeun. Lengkepan léngkah ieu ku cara nambahkeun garis syal anu dibungkus dina beuheung lalaki salju anjeun.

Lengkah 7: Teruskeun Gariswanci Anjeun.Snowman

Terus ngagariskeun topi anu katingali langkung realistis di luhur sirah gambar snowman basajan anjeun.

Lengkah 8: Gariskeun Rincian

Mimitian outline irung seukeut tur lega napel na beungeut snowman nu. Di sagigireun irung, ngagambar bunderan leutik dina unggal sisi beungeut.

Teruskeun ku ngagambar kancing nu digambarkeun ku bunderan sapanjang garis tengah awak manusa salju.

Lengkah 9: Tambihkeun Pedoman Arms

Dina lengkah ieu, anjeun bakal ngagambar bentuk cabang anu langkung realistis pikeun unggal panangan, nganggo pedoman anu digambar sateuacana pikeun ngabantosan anjeun. Lengkepkeun léngkah ku ngagambar bunderan leutik dina bentuk satengah bulan pikeun ngagambarkeun seuri salju. Saatos réngsé, hapus sagala konstruksi sareng pedoman anu masih katingali.

Lengkah 10: Ngawincik Topi jeung Syal Sketsa Snowman Anjeun

Tarik garis-garis vertikal anu alus dina jero syal jeung topi pikeun ngagambarkeun garis kelim. Teruskeun ku ngagambar sapuan sikat garis rambut anu alus anu ngarah ka luar tina luhureun topi.

Lengkah 11: Ngagambar Salju

Gambar tumpukan salju dimana aya jelema salju. nangtung. Ieu kedah rada ngahalangan awak handap snowman.

Lengkah 12: Larapkeun Lambang Warna Kahiji

Pilih denda, sikat seukeut tur ngiuhan cet blueberry-abu, sarta merata jas sketsa snowman.

Lengkah 13: Warna Topi jeung Syal

Pake sikat nu sarua jeung cet bulao saacanna, tur sajajarkeun topi. Nuluykeun make cet konéng mustard, sarta merata jas sal tina gambar snowman Anjeun.

Lengkah 14: Warnakeun Rincian

Mimiti ngeusian panon, sungut, jeung kancing dina awak manusa salju maké sikat ipis jeung cét kulawu poék. Nuluykeun make cet jeruk merata coated irung. Pindah ka cet coklat sareng warnakeun duanana panangan sacara merata. Lengkepan léngkahna nganggo cét konéng pikeun ngawarnaan dua bunderan pipi dina unggal tungtung raray.

Lengkah 15: Teduhkeun Gambar Salju

Kalayan leutik. , sikat lemes jeung cet hideung, nerapkeun brushstrokes lemes sapanjang edges curving of snowman nu. Ngulang maké cet bulao lampu. Lengkepkeun léngkah ieu nganggo sikat blending pikeun nyebarkeun sareng ngalembutkeun shading ka jero.

Lengkah 16: Nyorot jeung Ngiuhan Snowman Anjeun

Pake sikat nu sarua jeung cet bodas samemehna, jeung nerapkeun jas warna torek ka satengah kénca. snowman nu, ieu ngawengku sirah, pertengahan, jeung awak handap. Nuluykeun ngagunakeun kombinasi cet konéng sarta oranyeu, tur nambahkeun highlights na shading dina awak utama. Kalayan sikat blending, mimitian ngalemeskeun sareng nyebarkeun jas warna.

Lengkepan léngkah nganggo sikat lemes sareng cet hideung, sareng ningkatkeun shading di sabudeureun fitur raray, antara syal, sareng pamisahan. garis antara wangun oval tinaawak.

Lengkah 17: Lemeskeun Lambang Warna

Anggo sakali deui kuas leutik, blending pikeun ngalembutkeun sareng nyampur jas warna. dina gerakan melengkung dina bagian handap, tengah, jeung luhur awak snowman.

Lengkah 18: Ngiuhan jeung Sorot Syal

Pindahkeun ka denda , sikat seukeut tur cet hideung, sarta ngabasmi garis kelim nangtung tina sal nu. Tuturkeun ieu ku ngagunakeun leutik, sikat lemes jeung cet bodas, sarta tambahkeun highlights lemes dina unggal kelim. Malikan deui maké cét hideung pikeun nambahkeun shading lemes kana syal.

Lengkah 19: Terus Nyorotkeun Salju Anjeun

Tambahkeun garis-garis halus dina kelim vertikal garis hat, ngagunakeun sikat ipis jeung cet pirus. Pindah ka sikat leutik, lemes sareng cet hideung, sareng tambahkeun shading lemes sapanjang garis kelim dina luhureun topi.

Lengkah 20: Lengkepkeun Topi Snowman

Pilih sikat ipis sareng kombinasi cet bulao, hideung, sareng pirus, sareng tambahkeun sapuan sikat garis rambut anu alus ka luar ti tengah oval. Lengkepan léngkah nganggo cét bodas pikeun nambihan goresan sorot anu saé dina oval.

Lengkah 21: Ningkatkeun Rincian dina Sketsa Snowman Anjeun

Mimitian ku ngagunakeun a sikat lemes sareng cet hideung pikeun nambahkeun shading lemes kana panon na tombol. Jas warna kahiji kedah tetep katingali. Nuluykeun ku ngagunakeun cet konéng pikeun nambahkeun sorotan lampu kana irung. Pindahka sikat ipis jeung cet jeruk, sarta tambahkeun shading lemes dina bintik pipi dina unggal sisi beungeut.

Lengkepan léngkah maké sikat ipis jeung cet hideung, sarta tambahkeun shading sapanjang edges of unggal panangan. Ulang maké cet bodas pikeun bintik sorot halus.

Lengkah 22: Nambahkeun Kalangkang Taneuh

Kalayan sikat leutik, lemes sareng cet kulawu, warnakeun lembut tumpukan salju handapeun salju. Ulang maké cét hideung pikeun nambahkeun kalangkang taneuh nu lembut kana gambar snowman Anjeun.

Lengkah 23: Tambahkeun Salju Nu Turun

Pikeun nambahkeun sentuhan magis ka snowman Anjeun. , ngawitan nambahkeun ragrag salju sabudeureun snowman nu! Jang ngalampahkeun ieu, pilih sikat ipis sareng kombinasi cet bodas sareng kulawu, sareng tambahkeun bintik-bintik anu ngalambangkeun salju anu turun.

Lengkah 24: Ngalengkepan Ngagambar Snowman Saderhana Anjeun

Anjeun hiji lengkah ngadeukeutan pikeun ngalengkepan tutorial urang ngeunaan cara ngagambar snowman! Pungkasan gambar anjeun ku mupus garis-garis kasar anu masih katingali. Upami ieu teu mungkin, pilih sikat anu saé, seukeut sareng warna anu cocog pikeun ngalacak garis kasar anu ngahontal sketsa salju anu réalistis!

Wilujeng parantos ngalengkepan snowman anjeun. ngagambar! Anjeun ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngahirupkeun sobat tiris anjeun dina halaman éta. Ayeuna anjeun parantos ngawasa dasar-dasar, ulah sieun ékspérimén sareng pasangkeun spin anjeun nyalira. Coba nyieun snowman akulawarga, méré snowman Anjeun aksésori unik, atawa malah nambahkeun sababaraha tetempoan latar tukang kana gambar Anjeun. Inget, latihan ngajadikeun sampurna, jadi tetep asah kaahlian anjeun sarta tangtangan diri kalawan proyék gambar anyar. Saha anu terang, anjeun tiasa janten ahli ngagambar snowman!

Patarosan anu Sering Ditaroskeun

Naon Sababaraha Cara Béda pikeun Ngahias Snowman?

Aya loba cara kreatif pikeun ngahias gambar snowman! Sababaraha asesoris umum kaasup syal, topi, mittens, sarta tombol dijieunna tina batubara. Anjeun oge bisa ngagambar snowman Anjeun nyekel objék kawas sapu atawa irung wortel. Pikeun nambihan sababaraha warna, anjeun tiasa nganggo pensil warna atanapi spidol pikeun ngagambar pola dina sal atanapi topi snowman anjeun. Ieu Tutorial ngagambar ngamungkinkeun anjeun janten kreatif sabisa-bisa, janten leupaskeun sisi kreatif anjeun sareng kéngingkeun gambar!

Naon Sawatara Tip pikeun Ngagambar Snowman Anu Realistis?

Pikeun nyieun gambar snowman Anjeun leuwih realistis, perhatikeun shading jeung tékstur. Anggo sentuhan anu hampang nalika ngiuhan awak manusa salju pikeun nyiptakeun penampilan anu lembut sareng mengembang. Anjeun oge bisa nambahkeun tékstur kana awak snowman urang ku ngagambar leutik, wangun henteu teratur keur ngagambarkeun kristal salju. Tip séjén nyaéta pikeun nambihan bayangan kana awak manusa salju sareng taneuh di sakurilingna supados katingalina aya salju di dinya. Sajaba ti, nengetan babandingan awak snowman urang, pastikeun yénbagian hulu, bagian tengah, jeung bagian handap aya proporsi anu pas.

John Williams

John Williams mangrupikeun seniman berpengalaman, panulis, sareng pendidik seni. Anjeunna nampi gelar Bachelor of Fine Arts ti Pratt Institute di New York City sareng teras ngudag gelar Master of Fine Arts di Universitas Yale. Pikeun leuwih ti dasawarsa, anjeunna geus ngajarkeun seni ka siswa sakabeh umur di sagala rupa setting atikan. Williams geus exhibited karya seni na di galeri sakuliah Amérika Serikat tur geus narima sababaraha panghargaan jeung hibah pikeun karya kreatif na. Salian pursuits artistik na, Williams ogé nulis ngeunaan jejer nu patali jeung seni tur ngajarkeun bengkel ngeunaan sajarah seni jeung téori. Anjeunna gairah pikeun nyorong batur pikeun nganyatakeun diri ngaliwatan seni sareng yakin yén sadayana gaduh kapasitas pikeun kréatipitas.