Kumaha Ngagambar Hiu - Jieun Gambar Hiu Realistis Anjeun Sorangan

John Williams 30-09-2023
John Williams

Seniman sering ningali ka laut kanggo inspirasi, sareng anjeun ngan ukur tiasa ngabayangkeun kunaon! Sagara dipinuhan ku heran sareng pikagumbiraeun ku spésiés hiu anu patroli di cai urang di sakuliah dunya. Wajar waé yén minat urang kana mahluk galak sareng pikaresepeun ieu parantos ningkat salami mangtaun-taun. Dina tutorial hiu gampang ieu, anjeun bakal diajar kumaha nyieun gambar hiu realistis dina 10 léngkah basajan. Di dieu, anjeun bakal diajar dasar-dasar nyieun sketsa awal pikeun nambihan pulpén sareng warna kana gambar hiu anjeun.

Tempo_ogé: Lukisan Minyak Kasohor - Sorotan dina Sajarah Cat Minyak

Tutorial Ngagambar Hiu Gampang dina 10 Léngkah

Tutorial anu gancang sareng seru ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagambar hiu. Anjeun ogé bakal mendakan hasil tina nambihan warna dina tungtung ilustrasi anjeun pikeun nyiptakeun gambar hiu anu réalistis. Kalayan bahan dasar anu dikumpulkeun di handap ieu, anjeun tiasa geura-giru ngamimitian nyieun gambar hiu anjeun dina 10 léngkah basajan!

Milih Spésiés Hiu

Leuwih ti 1000 taun ka tukang. , hiu nempatan sagara urang. Sapanjang taun, spésiés hiu geus tumuwuh nepi ka leuwih 400 jenis. Aranjeunna tanpa ragu sato paling galak-pilari di cai. Ku sabab kitu, tutorial ieu bakal nutupan hiu Bodas Agung anu kasohor.

Didorong pikeun niténan rupa-rupa jinis hiu sareng mutuskeun mana anu sigana anu anjeun pilari - sanés ngan ukur. dina fierceness - tapi dina bentuk, bentuk, jeungukuranana.

Bahan Diperlukeun Pikeun Nyieun Sketsa Hiu

Tutorial ieu bakal nutupan dasar-dasar nyieun sketsa hiu ka tingkat realisme nu leuwih luhur. . Disarankeun ngagunakeun bahan sareng alat anu anjeun resep dianggo pikeun nyiptakeun gambar. Upami anjeun masih diajar tali, ieu mangrupikeun bahan dasar anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngagambar hiu anu gampang.

Daptar Bahan pikeun Ngagambar Hiu

  • Pilihan kertas
  • Pésél
  • Pén
  • Masking tape
  • Pamupus
  • Sharpener
  • Penguasa
  • Gambar rujukan atawa citakan hiu (opsional)

Daptar Bahan pikeun Nambahkeun Warna kana Gambar Hiu Anjeun (Opsional)

  • Pénda warna
  • Pél warna
  • Pélor warna
  • Pélap cat cai
  • Cét cat cai
  • Sikat cat
  • Wadah cai

Léngkah-léngkah Diajar Ngagambar Hiu

Sakali anjeun milih spésiés hiu anu anjeun pilih sareng ngumpulkeun bahan anjeun, anjeun tiasa nyetél ruang kerja anjeun sareng ngamimitian nyiptakeun gambar hiu unik anjeun. . Upami anjeun badé nyiptakeun gambar hiu anu réalistis, anjeun tiasa damel tina poto atanapi gambar rujukan. Tong sieun teuleum kana rencana anjeun!

Sawaktos anjeun parantos netepkeun bentuk dasar sato sareng nempatkeun.sirip dina tempat anu pas, janten gampang pikeun diajar ngagambar hiu dina waktos anu lami.

Lengkah 1: Ngagambar Sketsa Awal

Mimitian ku ngagambar sketsa awal anu enteng. tina awak hiu ku pensil. Niténan awak hiu salaku wangun segmented. Bentuk kahiji anu dipetakeun kedah janten garis anu nunjuk sapertos tetesan cimata anu dipasang di sisina. Sirahna kudu rada lega dina tungtung sarta leuwih heureut dina buntut-tungtungna.

Lengkah 2: Sketsa dina Garis Gurat

Sketsa dina gurat. garis nu ngalir sapanjang gills ka tungtung buntut. Garis ieu sering sacara téknis teu katingali dina hiu, tapi éta mangrupikeun unsur penting anu ngabentuk pondasi awak nalika nyiptakeun sketsa hiu anjeun. Ngalebetkeun kana gambar anjeun bakal ngabantosan nalika nimbangkeun bentuk sareng gerakan hiu anjeun.

Lengkah 3: Sketsa dina Sirip

Mimitian ku ngagambar segitiga bentuk sakabéh genep fins katempo. Catet yén siripna rada béda ti anu sanés kalayan proporsi anu béda-béda. Sirip dorsal disimpen dina luhureun awak, sirip dada aya di sisina, sareng tilu sirip leutik nuju ka sirip buntut. Pikirkeun sirip sabagé cara hiu ngaléngkah ngaliwatan cai.

Séta kudu digambar dina wangun bulan sabit pikeun nunjukkeun kumaha hiu bisa ngaliwat awak cai.

Tempo_ogé: Kumaha Ngagambar Kaktus - Lengkah-demi-Lengkah Gambar Kaktus Realistis

Lengkah 4: Tambahkeun Fitur Raray

Gambarkeun insang heula. Nyandakcatetan dimana insang nu situated on spésiés hiu Anjeun. Salajengna ngagambar dina profil, snout atawa irung, sungut, jeung huntu. Perhatikeun yén sabagéan ageung hiu gaduh overbite anu luar biasa ageung, janten ulah ngantepkeun niru éfék ieu dina gambar hiu anjeun.

Penempatan ciri raray ieu penting pisan pikeun leres supados anjeun tiasa terang. Jenis hiu naon anu anjeun néwak.

Lengkah 5: Ngagambar Garis Bentuk Panon anu akurat

Mata mangrupikeun ciri penting salajengna pikeun nempatkeun sabab hiu condong komunikasi fierceness maranéhanana ngaliwatan panon maranéhanana. Sketsa dina bunderan anu panglegana katingali anu ngawangun sakabeh panon.

Terus tarik deui bunderan leutik dina jero anu kahiji. Salajengna, eusian bunderan kadua ku patlot sarta ninggalkeun titik bodas leutik pikeun nempatkeun sorotan sarta nyieun dimensi dina panon.

Lengkah 6: Outline Planning Jeung Pulpen jeung Hapus Sakur Garis Pensil

Saatos niténan gambar awal anjeun sareng saatos anjeun bagja sareng pondasi sketsa hiu anjeun, anjeun tiasa ngamimitian ngagariskeun perencanaan anjeun sacara permanen ku pulpén. Disarankeun mimitian ti kénca ka katuhu lamun anjeun leungeun katuhu jeung sabalikna.

Hal ieu bakal nyegah gambar anjeun smudging nalika anjeun damel di sakuliah permukaan.

Lengkah 7: Mimiti Nambahkeun Tekstur kana Kulit, Gawé Ti Hiji Sisi kaTeras

Nganggo téknik shading anu anjeun pilih, mimitian nambihan tékstur kana kulit hiu nganggo pulpén. Dina sorotan dimana cahayana asup kana kulit hiu, bakal aya saeutik klaster tékstur, sedengkeun tékstur di wewengkon kalangkang bakal leuwih jéntré.

Lengkah 8: Tambahkeun Bayang-bayang ka Wewengkon nu leuwih poék jeung adun kana sorotan

Titénan wewengkon kulit nu kalangkang nyata leuwih poék. Tingali taliti kumaha cahaya ragrag na minuhan awak hiu anjeun. Mimitian nambahkeun leuwih shading. Sakali nada anjeun nu leuwih poék geus di tempat, mimitian blending aranjeunna ka arah wewengkon disorot hiu anjeun nepi ka anjeun senang jeung jumlah jéntré rendered.

Lengkah 9: Mimitian Nambahkeun Lapisan Warna Jeung Bahan Pilihan (Lengkah Pilihan)

Sanggeus anjeun resep kana ilustrasi anjeun, anjeun tiasa ngamimitian nambihan warna kana sketsa hiu anjeun! Nambahkeun warna kana sketsa anjeun nyiptakeun gambar hiu anu leres-leres dipercaya sareng realistis. Cat cai tiasa dianggo saé kalayan tinta, janten disarankeun ngagunakeun pensil atanapi cét cat cai upami anjeun parantos ngadamel garis nganggo pulpén.

Titénan warna kulit hiu anjeun sareng mimitian nambihan lapisan anu sedeng, éncér. cat cai.

Lengkah 10: Anggo Warna Warna Gelap Pikeun Nyiptakeun Jerona (Opsional)

Tambahkeun nada warna anu langkung poék kana daérah bayangan hiu anjeun. bagian ieu kudu dihartikeun dina anjeunsketsa aya tur gampang pikeun ngaidentipikasi. Nambahkeun sentuhan warna akhir ieu bakal nyiptakeun ilusi realisme ngaliwatan bentuk sareng wujud. Ieu bakal ngajadikeun sketsa hiu anjeun luar biasa diménsi sarta bisa dipercaya!

Hiu mangrupakeun conto sagara hebat pisan. Éta téh diwangun pikeun kakuatan ngaliwatan jumlah badag cai, tur anjeun tiasa ningali ieu dina cara awakna ngawangun sarta ngawujud. Tutorial ieu nunjukkeun anjeun kumaha gampangna pikeun nyiptakeun gambar hiu anu réalistis ku mastikeun sketsa awal anjeun saimbang sateuacan nambihan garis permanén anjeun. Ayeuna anjeun parantos ngagambar hiu anu gampang dina 10 léngkah anu saderhana, anjeun ayeuna tiasa ngamimitian niténan mahluk laut sanés anu anjeun resep ngagambar salaku tantangan énggal!

Patarosan anu Sering Ditaroskeun

Kumaha ngagambar hiu step by step?

Upami anjeun hoyong diajar ngagambar hiu anu réalistis atanapi bahkan gambar anu sederhana, maka anjeun gaduh sadayana anu anjeun kedah terang dina tutorial 10 léngkah ieu. Anjeun bakal diajar yén bagian anu paling penting nyaéta nyandak sketsa awal anjeun sateuacan ngerjakeun detil hiu anjeun. Anjeun oge boga pilihan pikeun nambahkeun warna pikeun ningali kumaha eta sabenerna bisa hirup hiu anjeun!

Naha Hésé Nyieun Sketsa Hiu?

Hiu bisa gampang jadi sato laut anu hésé digambar, tapi bisa jadi basajan pisan lamun nuturkeun léngkah-léngkah saderhana pikeun meunangkeun proporsi hiu anjeun.sketsa pas. Sakali anjeun gaduh bentuk awak anu leres tina jinis hiu anjeun, ogé sirip sareng fitur raray, anjeun bakal gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun gambar hiu anu gampang.

John Williams

John Williams mangrupikeun seniman berpengalaman, panulis, sareng pendidik seni. Anjeunna nampi gelar Bachelor of Fine Arts ti Pratt Institute di New York City sareng teras ngudag gelar Master of Fine Arts di Universitas Yale. Pikeun leuwih ti dasawarsa, anjeunna geus ngajarkeun seni ka siswa sakabeh umur di sagala rupa setting atikan. Williams geus exhibited karya seni na di galeri sakuliah Amérika Serikat tur geus narima sababaraha panghargaan jeung hibah pikeun karya kreatif na. Salian pursuits artistik na, Williams ogé nulis ngeunaan jejer nu patali jeung seni tur ngajarkeun bengkel ngeunaan sajarah seni jeung téori. Anjeunna gairah pikeun nyorong batur pikeun nganyatakeun diri ngaliwatan seni sareng yakin yén sadayana gaduh kapasitas pikeun kréatipitas.