Kumaha Ngagambar Gorila - Gambar Gorila Sederhana!

John Williams 02-06-2023
John Williams

G orilla mangrupikeun salah sahiji primata panggedéna, pangkuatna hirup di bumi sareng beuratna tiasa dugi ka 396 lbs! Sanajan stature intim maranéhanana, aranjeunna sato pisan hina jeung damai. Almarhum Dian Fossey sakali nyarios: "Beuki anjeun diajar ngeunaan martabat gorila, beuki anjeun hoyong nyingkahan jalma". Kutipan ieu ngan ukur ngagedékeun kumaha gorila anu megah, sareng éta sababna kumaha cara ngagambar tutorial ngagambar gorila urang bakal ngahormatan makhluk anu éndah ieu.

Pituduh Lengkah-demi-Lengkah pikeun Nyiptakeun Gambar Gorila Senang sareng Sederhana

Tutorial ngagambar gorila kami bakal mawa anjeun léngkah-léngkah pikeun nyiptakeun hiji gorila realistis! Dinten ieu kami gaduh pituduh 16-hambalan lengkep anu nunjukkeun anjeun kumaha ngagambar sareng ngalukis gorila sacara jéntré. Turutan sareng diajar kumaha ngagambar gorila ayeuna!

Kolase sketsa gorila di luhur nunjukkeun anjeun unggal léngkah anu bakal kami lakukeun pikeun ngahontal gambar gorila anu hébat anjeun!

Lengkah 1: Gambar Awak jeung Kepala Sketsa Gorila Anjeun

Mimitian ngagambar gorila anjeun ku ngagambar oval lega anu bakal ngagambarkeun awak utama. Di sisi kénca-leungeun awak gorila urang, ngagambar oval nangtung pikeun ngagambarkeun sirah sketsa gorila Anjeun.

Lengkah 2: Tarik Leungeun jeung Suku

Tarik dua oval anu rada condong jeung manjang. Ieu bisa tumpang tindih silih sabab bakal ngagambarkeun dua leungeun hareupgorila Anjeun. Tarik dua deui oval anu manjang di tukangeun awak. Ieu bakal ngagambarkeun suku gorila anjeun, sarta maranéhanana kudu tumpang tindih awak.

Lengkah 3: Gariskeun Awak

Mangpaatkeun garis konstruksi Anjeun pikeun mantuan Anjeun dina outlining bentuk leuwih realistis gorila Anjeun. Dimimitian ku ngagambar garis tilted ti luhureun sirah, sarta ngantep éta arch luhureun awak. Hayu kurva garis ieu sabudeureun suku tukang. Tarik leungeun sareng suku anu katingali dina gambar gorila anjeun.

Tempo_ogé: Gedong Chrysler - Arsitéktur Gedong Chrysler di New York

Lengkah 4: Tambahkeun Garis Konstruksi Raray

Tarik garis di tengah beungeut gorila anjeun. Tumpang tindih garis tengah jeung opat garis horizontal. Ieu bakal nulungan urang ngagambar fitur raray simetris dina babandingan ditangtoskeun.

Lengkah 5: Gambar Fitur Raray

Gambar unggal alis curing ka arah garis tengah, ngagunakeun garis konstruksi raray. Tarik unggal panon salaku oval leutik di tengah garis horizontal kadua. Tarik sababaraha garis leutik sabudeureun panon, sakumaha ieu bakal ngagambarkeun wrinkles.

Gambarkeun satengah liang irung gorila dina dua sisi garis tengah. Lengkepkeun raray ku ngagambar garis tunggal pikeun sungut sareng ceuli anu katingali.

Tambahkeun jawline dina sirah gorila. Tungtungna, tambahkeun garis struktur rupa sapanjang awak jeung leungeun hareup gorila nu. Saatos réngsé, anjeun tiasa mupus garis konstruksi anu katingali.

Lengkah 6: Tambahkeun Lambang Warna Kahiji

Paké sikat biasa jeung cet coklat, sarta merata warna sakabéh awak gambar gorila Anjeun.

Lengkah 7: Ngiuhan Sketsa Gorila Anjeun

Pilih sikat leutik sareng cet hideung, teras tambahkeun shading sapanjang satengah handap suku tukang, suku, jeung bagian handap beuteung. Rengse ngiuhan sisi unggal panangan, handap jawline, sungut, jeung fitur raray. Pindah ka cet navy poék sareng tambahkeun sentuhan kontur struktur sapanjang panangan payun.

Lengkah 8: Tekstur Bulu dina Gambar Gorila Anjeun

Anggo sikat anu seukeut, seukeut sareng cet biru laut, sareng terapkeun sapuan sikat garis rambut anu saé dina pola kawas gelombang. Ieu kedah ngalir ti luhureun sirah ka panangan katuhu. Malikan deui léngkah ieu nganggo cet bulao sareng cyan pikeun nutupan sakabéh sapuan sikat rambut.

Tip! Bulu bisa silih tumpang tindih. Wewengkon nu tangtu butuh bulu kirang ti batur pikeun ngajaga jas warna kahiji tetep katingali.

Lengkepan léngkah ieu ku cét bodas, sarta cet jas sabudeureun kana gambar gorila anjeun.

Lengkah 9: Nuluykeun Nambahkeun Tekstur kana Bulu

Ngagunakeun kuas cet anu sami sareng cet bulao navy sateuacana, terapkeun sapuan sikat garis rambut anu saé dina gelombang- kawas pola. Pola ieu tiasa diteruskeun ti lapisan kahiji tékstur ka panangan kadua. Ngulang prosés ieu kalawan cet bulao lampu, cyan, sarta hideung, jeung nerapkeun ajas bulu ahir sapanjang leungeun kénca, bagian handap beungeut, jeung wewengkon beuteung luhur.

Lengkah 10: Tekstur Bulu Tukang dina Sketsa Gorila Anjeun

Mimitian léngkah ieu ku sikat halus sareng cét hideung, sareng eusian tepi sareng sakurilingna. kurva beuteung, kitu ogé antara pingping jeung sikat stroke rupa. Ulang ku sikat lemes sareng cet abu. Nuluykeun ka sisi beuteung jeung suku deui kalawan cet bodas, sarta nambahan jumlah santun tina patches sapanjang wewengkon ieu. Dina underside tina beuteung jeung bagian handap suku tukang, make sikat rupa jeung cet biru muda, cyan, jeung hideung, jeung tambahkeun stroke sikat garis bulu.

Lengkah 11: Tekstur Beungeut jeung Sirah

Dina lengkah ieu, urang mimitian ku nambahkeun nuansa poék kana beungeut jeung sirah. Pilih sikat halus sareng cet hideung, sareng cet sapuan sikat garis rambut dina luhureun sirah. Teruskeun kana struktur raray anu kalebet liang irung, panon, sareng daérah sungut. Malikan deui prosés ieu nganggo cet biru laut sareng biru muda.

Nganggo kuas cet sareng cet samak anu sami, anjeun badé ngamimitian nambihan nuansa cahaya kana fitur raray!

Malikan deui léngkah ieu maké cet coklat jeung bodas ngora pikeun nyieun sababaraha lapisan bulu. Lengkepkeun léngkah ieu ku sikat lemes sareng cet bodas, pikeun ngalembutkeun liang irung sareng nambihan sorotan kana daérah sungut.

Lengkah 12: Ningkatkeun rarayStruktur Gambar Gorila Saderhana Anjeun

Pilih sikat lemes sareng cet navy, teras eusian ceuli, liang irung, sareng daérah panon. Fokus utamina dina bagian kulit anu keriput sareng kusut. Teruskeun nganggo cet bodas, sareng nerapkeun sorotan realistis kana fitur raray. Warna panon batin nganggo cet coklat, sareng ulang deui nganggo cet bodas pikeun nambihan herang kana panon.

Lengkah 13: Warna Ramo

Anggo sikat lemes sareng cet navy, teras terapkeun lapisan warna munggaran kana ramo gorila anjeun. Ngulang maké sikat blending jeung cet bodas, sarta diudar kelir kana hiji lianna.

Lengkah 14: Tambahkeun Outline Bulu

Dina hambalan ieu, urang bakal ningkatkeun outline bulu pikeun nyieun gambar gorila leuwih realistis! Jang ngalampahkeun ieu, kantun pilih sikat rupa jeung rupa-rupa kelir dipaké, sarta cet sikat garis bulu halus stroke sabudeureun sakabéh outline gambar gorila Anjeun.

Lengkah 15: Ngagambar Kalangkang Taneuh

Kalayan sikat leutik, lemes sareng cet hideung, cet kalangkang lemes langsung handapeun gambar gorila anjeun. Ngalengkepan kalangkang ku sikat blending tur halus kaluar edges.

Lengkah 16: Ngalengkepan Gambar Gorila Saderhana Anjeun

Anjeun geus ampir réngsé ngagambar gorila nu gampang jeung basajan! Pikeun ngabéréskeun, hapus sagala garis anu katingali sareng garis konstruksi. Pikeun naon waé garis tékstur jero anu katingali, paké sikat anu saé sarengkelir pakait, sarta ngabasmi sakabéh outline sketsa gorila Anjeun.

Tempo_ogé: Lukisan Picasso anu kasohor - Ningali Pangalusna Seni Picasso

Wilujeng dina padamelan anu saé! Anjeun nembé nyiptakeun gambar gorila anu sampurna sareng réalistis. Kami ngarepkeun anjeun parantos ngaraosan kumaha-cara ngagambar tutorial ngagambar gorila, sareng anjeun bakal angkat sareng sababaraha kaahlian rinci anu berharga! Tetep kerja anu saé sareng anjeun engké bakal janten pro dina ngagambar naon waé!

Patarosan anu Sering Ditaroskeun

Kumaha Ngagambar Gorila Realistis Léngkah-léngkah?

Pikeun ngagambar gorila anu réalistis, anjeun kedah gaduh téknik shading sareng panyorot anu leres. Upami ieu disada teuing pikasieuneun, tong hariwang, sabab kami kumaha-cara ngagambar tutorial ngagambar gorila dirancang ku cara anu tiasa diturutan ku saha waé! Tutorial ngagambar kami nuturkeun prosés léngkah-léngkah, sareng dina tungtung 16 léngkah anu gampang, anjeun bakal nyiptakeun sketsa gorila anu megah sareng realistis.

Bahan Naon Anu Kuring Peryogikeun Pikeun Ngagambar Gorila?

Sakur anu anjeun peryogikeun nyaéta sababaraha sikat cét sareng warna cét anu béda! Dina cara ngagambar tutorial gorila, urang ngagunakeun sikat leutik, lemes, sareng sikat anu seukeut. Urang ogé ngagunakeun coklat, hideung, bodas, biru laut, biru muda, jeung cet cyan. Anjeun ogé peryogi pensil pikeun ngalacak gambar gorila anjeun sareng daérah gambar anu dipikahoyong. Sareng sapertos kitu, anjeun gaduh sadayana pikeun ngarengsekeun gambar gorila saderhana anjeun!

John Williams

John Williams mangrupikeun seniman berpengalaman, panulis, sareng pendidik seni. Anjeunna nampi gelar Bachelor of Fine Arts ti Pratt Institute di New York City sareng teras ngudag gelar Master of Fine Arts di Universitas Yale. Pikeun leuwih ti dasawarsa, anjeunna geus ngajarkeun seni ka siswa sakabeh umur di sagala rupa setting atikan. Williams geus exhibited karya seni na di galeri sakuliah Amérika Serikat tur geus narima sababaraha panghargaan jeung hibah pikeun karya kreatif na. Salian pursuits artistik na, Williams ogé nulis ngeunaan jejer nu patali jeung seni tur ngajarkeun bengkel ngeunaan sajarah seni jeung téori. Anjeunna gairah pikeun nyorong batur pikeun nganyatakeun diri ngaliwatan seni sareng yakin yén sadayana gaduh kapasitas pikeun kréatipitas.