Kumaha Ngagambar Bandéra - Tutorial Ngagambar Bandéra Amérika Gampang

John Williams 25-09-2023
John Williams

Bandéra D rawing mangrupikeun tugas anu pikaresepeun sabab, pikeun hiji, éta mangrupikeun cara diajar ngagambar lawon. Kadua, aranjeunna ngajarkeun anjeun cara ngiuhan dina struktur anu ngalir, anu nyaring kaahlian shading anjeun. Kaahlian ieu mangrupikeun tambihan visual anu hadé pikeun seueur karya seni sareng tiasa dianggo dina sababaraha kontéks, sapertos dina baju sareng gambar lawon. Tutorial ngagambar bandéra anu gampang ieu bakal nunjukkeun anjeun prosés dasar ngagambar bandéra, nunjukkeun kumaha cara nyiptakeun bandéra anu ditiup angin. Anu ngajantenkeun gambar bandéra anu saé nyaéta maén sareng kumaha lawonna tiasa ngalir sareng sigana saolah-olah ditiup angin. Diajar kumaha ngagambar bandéra ogé ngabantosan kaahlian sudut pandang anjeun, nalika anjeun nganggo shading anjeun pikeun ngadamel gambar bandéra anu saé, urang bakal ningali kumaha bandéra naék dimensi dina bentukna.

Pituduh Gampang Ngagambar. a Bandéra

Nalika urang diajar ngagambar bandéra, urang bakal ningali yén prosésna cukup basajan sareng gampang dituturkeun. Tutorial ieu nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel gambar bandéra anu gampang, dimimitian ku karya sketsa anu saderhana, anu teras urang kembangkeun ku sababaraha detil sareng shading. Urang bakal nyieun gambar bandéra Amérika, sabab bandéra Amérika cukup tricky sabab hadir kalawan sababaraha rinci. Anu saé ngeunaan diajar ngagambar bandéra nyaéta persépsi jero urang ditantang. Ieu kusabab urang bakal nambahan ripples kana gambar, nu bakal rada distort rinci dina bandéra. Urangburu-buru ngerjakeun pulpén.

Nalika nepi ka tungtung bandéra, émut yén éta bakal paling kakeunaan cahaya, anu hartosna bakal ngirangan bayangan. Candak waktos Anjeun sareng prosés ngagambar bandéra, meureun tingali sababaraha gambar rujukan pikeun meunangkeun ide kumaha cahaya berinteraksi sareng strukturna.

Pastikeun anjeun ngerjakeun. prosés shading lalaunan. Upami anjeun peryogi, istirahat, ku cara éta anjeun tiasa sumping ka gambar bendera anjeun kalayan pendekatan anu énggal. Nuluykeun prosés ieu nepi ka anjeun geus réngsé bandéra anjeun, sarta di dinya anjeun boga eta, hiji tutorial ngagambar bandéra gampang.

Tips pikeun Inget

  • Cukup waktos anjeun. Anjeun hoyong mastikeun yén anjeun nyéépkeun waktos anjeun dina unggal léngkah, ngadamel sketsa ku pensil penting pisan sateuacan ngaléngkah ngagambar nganggo pulpén.
  • Gawe dina detil . Ngagambar bandéra Amérika tiasa hésé kusabab béntang-béntangna, lukeurkeun waktos anjeun ngagambar sareng ngiuhan di sakurilingna.
  • Gawe sketsa pensil anjeun sateuacan ngagambar dina pulpén . Pulpén bisa gampang kacau, pastikeun sketsa patlot anjeun hadé saacan maké pulpén.
  • Maén-maénkeun kujang . Anjeun tiasa nambihan ripples anu langkung ageung, tapi cobian tambihan ripples anu langkung alit, supados gambar bendera langkung diménsi.
  • Gunakeun téknik . Gambar bendera ieu masihan anjeun wawasan kumaha ngagambar lawon sareng kumaha interaksi cahayaripples. Anjeun tiasa nganggo téknik ieu dina karya seni anu béda.

Prosés ngagambar bandéra saleresna ngeunaan nyiptakeun ripples dina bandéra sareng nyandak éfék kalangkang ku prosés shading anjeun. Nalika anjeun diajar kumaha ngagambar bandéra, anjeun bakal mendakan yén prosésna nyaéta ngeunaan ngawangun bentuk, sareng, ti dinya anjeun bakal nyéépkeun waktos dina prosés shading. Beuki waktos Anjeun méakkeun dina prosés shading, nu leuwih luhur kasempetan Anjeun bakal ditinggalkeun ku gambar bandéra geulis. Kalayan gambar bandéra Amérika, anjeun tiasa ngantepkeun diri anjeun pikeun ngarobih sakedik rinci, sabab ieu mangrupikeun pangaruh tina lawon nyata anu ngalir dina angin.

Tingali halaman wéb gambar bendera kami di dieu!

Patarosan anu Remen Ditaroskeun

Kumaha Anjeun Ngiuhan Bandéra?

Nalika diajar ngagambar bandéra, dasarna anjeun diajar ngagambar lawon anu ngalir dina angin. Cara pikeun ngahontal kualitas anu ngalir dina gambar nyaéta ku nyiptakeun ripples dina bahan. Unggal ripple dina bandéra bakal tuang kalangkang dina bahan, nu hartina bakal aya wewengkon shadowed dina sisi sarua unggal ripple dina bandéra. Ieu ngandung harti yén lamun urang ngartos ti arah mana sumber cahaya asalna, urang lajeng bisa nambahkeun bayangan dina sisi bener bandéra. Nalika damel sareng shading kami masihan dimensi bandéra anu bakal janten gambar bendera anu langkung réalistis. Anjeun tiasa ngiuhan dina ieukalangkang maké patlot atawa pulpén pikeun méré gambar bandéra Anjeun leuwih kontras.

Kumaha Anjeun Ngagambar Ripples dina Bandéra?

Nalika nyieun gambar bandéra anu réalistis, rék ngagarap kujang kana lawon, sangkan gerakna leuwih réalistis saolah-olah ngamalir angin. Cara urang ngagambar ripples dina bandéra nyaéta ku gawé bareng linework lajeng kumaha urang ngiuhan sabudeureun linework nu. Urang tiasa ngalakukeun ieu ku nyieun garis wavey di luhureun bandéra, nu kudu replicated di handap bandéra. Ieu ngandung harti yén luhureun jeung handap bandéra boga garis anu kurva dina cara nu sarua. Ti dinya anjeun tiasa nyiptakeun sakumpulan garis nangtung anu nyambungkeun kurva luhur sareng handap, anu bakal ngahasilkeun kualitas lawon anu ngalir. Anjeun ngiuhan dina sisi sarua unggal ripple, eta bakal masihan gambaran yén ripples anu tilu diménsi, sarta matak bayangan on bandéra. Nambahkeun ripples kana gambar bandéra bakal masihan eta leuwih diménsi sarta bakal ngahasilkeun gambar bandéra leuwih realistis tur geulis.

teu perlu salempang ngeunaan ieu, sakumaha ogé méré urang kabebasan ka meunang jauh jeung loba karya garis aneh nu bakal sigana normal ku ripples dina bandéra.

Bahan Diperlukeun

Diajar ngagambar bandéra mangrupikeun tugas anu saderhana anu henteu peryogi seueur bahan. Nalika urang ngaliwat gambar bandéra anu gampang ieu, urang mimitian ku sketsa enteng anu tiasa nganggo pensil HB basajan. Ti dinya urang bakal nambahan sababaraha shading darker ngagunakeun pensil 2B jeung pulpen. Pulpén ogé mangrupikeun cara anu saé pikeun masihan bandéra tampilan grafis, sabab éta mangrupikeun médium anu poék. Pikeun ngagambar bandéra ieu, kabéh bahan bisa dibeuli online ngaliwatan tumbu di handap:

  • Pensil HB
  • Pensil 2B
  • Pén Ballpoint
  • Pamupus
  • Asah
  • Kertas alus ( 200 g/m – 250 g/m disarankeun)

Persiapan

Saparantos sadaya bahan siap, urang tiasa ngamimitian nyiapkeun diri ku milarian rohangan dimana urang tiasa kalibet sareng konsentrasi kana tutorial. Ieu mangrupikeun tutorial ngagambar bendera anu gampang, tapi, aya waktos dimana urang hoyong nengetan anu hartosna urang hoyong tetep aktipitas tanpa gangguan. Nu keur ceuk, coba bersantai tur ngaliwatan prosés lalaunan jeung attentively, nyandak ngarecah nalika anjeun peryogi aranjeunna. Saran anu saé nyaéta nempatkeun sababaraha musik santai, panginten ngadamel sacangkir tea, sareng cobian nempatkeunkumisan sabagian waktos anu saé pikeun tutorial ieu ngeunaan cara ngagambar bandéra. Ayeuna urang geus siap, hayu urang tingali naon anu urang ngarepkeun tina tutorial ieu ngeunaan cara ngagambar bandéra.

Lengkah-demi-Lengkah Pitunjuk Kumaha Ngagambar Bandéra Amérika

Dina tutorial ieu ngeunaan cara ngagambar bandéra, urang bakal ngarecah prosés ngarobah sketsa basajan kana gambar bandéra geulis realistis. Kami bakal diajar kumaha ngagambar bandéra Amérika, anu bakal masihan kami tangtangan pikeun nyiptakeun sakedik distorsi dina bandéra saolah-olah ngalir dina angin. Urang bakal ngerjakeun rinci ieu nganggo pensil tuang, anu teras urang teraskeun pikeun nyaring sareng pulpén urang. Tutorial ieu mangrupikeun tutorial ngagambar bendera anu saderhana sareng gampang anu bakal ngabantosan anjeun dina prosés ngadamel gambar bendera anu saé. Ayeuna urang terang naon anu bakal diarepkeun, hayu urang asup kana tutorial ieu ngeunaan cara ngagambar bandéra.

Lengkah 1: Sketsa Bentuk Bandéra

Urang mimitian gambar bandéra urang ku nyieun sketsa pensil lampu tina bandéra. Urang rék mimitian ku kutub sakumaha ieu bakal nangtukeun sabaraha badag bandéra bakal dina kaca. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara ngagunakeun pangawasa anjeun pikeun ngagambar garis nangtung, anjeun tiasa miring kutub anjeun pikeun masihan sudut pandang anu langkung narik.

Ti dinya anjeun tiasa ngagambar a garis paralel hareup t garis nangtung anjeun pikeun nyieun kutub. Coba teu nyieun teuing kandel, eta bakal kasampak leuwih realistis ti akutub thinner. Ti dinya anjeun bisa ngagambar jéntré saeutik dina luhureun tihang anjeun ogé ngagambar tali saeutik dina dua tungtung tihang anu bakal nangtukeun dimana bandéra bakal disambungkeun kana tihang.

Sawaktos urang ngagambar bandera urang, anjeun tiasa ngadamel sababaraha tanda ku pensil anjeun anu bakal nangtukeun dimana bandéra bakal tamat. Urang ngan hayang meunang rasa sabaraha badag bandéra bakal ti kutub ka sisi séjén kaca. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara ngagambar tanda anu nangtukeun sudut tungtung bandéra.

Sawaktos urang terang sabaraha badag bandéra urang, urang bisa neruskeun ngagambar bandéra ka eta edges. . Urang tiasa ngalakukeun ieu ku ngagambar garis luhur bandéra dina formasi gelombang. Kami hoyong lakonan hal anu sami pikeun garis handap bandéra, ngagambar formasi gelombang anu sami sareng luhureun bandéra. Ti dinya urang bisa nyambungkeun unggal kurva jeung garis vertikal pikeun nangtukeun ripples dina bandéra.

Lengkah 2: Sketsa Rincian Bandéra Amérika

Kusabab urang bakal keur nyieun hiji gambar bandéra Amérika, urang rék neruskeun pikeun nambahkeun bentuk pasagi di belah kénca juru luhur bandéra. Kusabab urang geus digambar ripples dina bandéra, ieu ngandung harti yén rinci dina bandéra bakal menyimpang. Nalika anjeun neraskeun ngagambar alun-alun dina bandéra, anjeun hoyong mastikeun yén éta ngalir dina formasi anu sami sareng ripple bandéra.

Tempo_ogé: Lukisan Impresionis - Titingalian Karya Seni Impresionisme Pangsaéna

Dina gambar bandéra Amérika urang, urang hoyongnéwak detil sabisa-gancang. Ieu ngandung harti yén urang bakal ngagambar 50 béntang dina kuadrat bandéra urang. Cara panggampangna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ku nyieun genep garis horizontal dina kuadrat leutik, nu bakal mantuan pituduh anjeun dina ngagambar béntang.

Dina garis horizontal dina kuadrat, Anjeun bisa ngagambar bunderan leutik nu bakal nulungan anjeun nempatkeun béntang. Urang ogé bakal boga spasi tambahan dina Inbetween garis horizontal nu bakal mere Anjeun leuwih spasi pikeun nambahkeun dina béntang tambahan, ngeusian gambar bendera Amérika Anjeun. Urang ogé bakal neruskeun ngagambar 13 belang horizontal.

Sawaktos Anjeun neruskeun ngagambar dina garis nu ngagambarkeun 13 belang bandéra Amérika, nyandak waktos Anjeun. . Anjeun teu kedah hariwang teuing ngeunaan ngadamel unggal belang sami. The ripples dina bandéra ngamungkinkeun urang pikeun maénkeun sabudeureun kalawan distorting rinci subtly. Ieu saleresna bakal tiasa dianggo dina kahadean urang sareng ngahasilkeun kualitas gerak sareng sudut pandang anu langkung realistis.

Saran anu saé ogé nyaéta nambihan belang dina bagian anu dibagi ku ripples. tina bandéra. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa ngaliwat unggal ripple bandéra nambahan 13 stripes. Tong hilap, éta sanés 13 garis tapi urang nyiptakeun 13 belang sareng 12 garis.

Saparantos 13 belang urang réngsé, urang tiasa ngamimitian ngiuhan aranjeunna. bakal ngagambarkeun beureum, sabab beureum nyaéta warna darker antara beureumjeung bodas. Cara anu pangsaéna pikeun ngamimitian nyaéta ku ngiuhan garis pinuh di luhureun bandéra. Ieu bakal mantuan pikeun nganapigasi belang mana nu kudu dilewati, pindah ti luhur ka handap bandéra.

Inget, urang rék ngiuhan dina belang kahiji di luhur pisan. tina bandéra. Ti dinya urang tiasa ngalih ka handap bandéra skipping hiji nalika urang ngiuhan dina unggal belang kadua. Urang kudu boga tujuh warna-in jeung genep bodas.

Sakali belang urang sagemblengna warna dina, urang bisa neruskeun ngagambar béntang urang. Sakali deui, urang henteu kedah hariwang ngeunaan unggal béntang katingalina sami. Distorsi dina bandéra ngamungkinkeun urang gaduh sakedik distorsi dina detil bandéra. Ieu masihan bandéra kualitas anu langkung realistis dina gambar bandéra.

Pastikeun anjeun tetep seukeut pensil anjeun nalika ngagambar dimimitian sabab bentukna rada rumit sarta detil rupa. Anjeun hoyong lalaunan ngaliwat unggal jajar béntang, nganggo garis horizontal pensil pikeun nungtun prosés ngagambar anjeun. Candak waktos anjeun ngagambar béntang.

Lengkah 3: Shading Kira-kira Béntang Ku Pen

Urang kudu ditinggalkeun ku sketsa lampu hiji bandéra Amérika, anu ayeuna urang tiasa ngawitan warna nganggo pulpén urang. Gawe sareng pulpén mangrupikeun cara anu saé pikeun masihan kontras sareng gambar, anu ceuk urang hoyong ngadeukeutan prosés gambar kalayan ati-ati. Urang tiasa ngawitan warna di sabudeureun étabéntang.

Urang rék mimitian ku outlining béntang jeung ballpoint urang. Ku ngalakukeun ieu, urang ngandelkeun outline béntang, sahingga ngagampangkeun pikeun urang ngawarnaan sabudeureun éta.

Ngawarnaan béntang kedah nyandak sababaraha waktu sakumaha ngawarnaan sabudeureun saeutik. rinci kawas béntang bisa kalayan gampang messed up. Nalika anjeun ngiuhan bandéra di sabudeureun béntang anjeun hoyong nengetan tekanan anu anjeun terapkeun kana pulpén, ngajantenkeun sababaraha daérah langkung hampang dina nilai tonal. Nanging, urang hoyong sabagéan ageung alun-alun janten poék, ngamungkinkeun kontras anu jelas ngagambarkeun bulao bandéra.

Urang ogé tiasa nambihan bayangan kana kutub, dimana urang nambihan kalangkang anu langkung menonjol dina hiji sisi ngajalankeun handap tihang. Ku ngalakukeun ieu kami masihan kutub éfék shadowed, sahingga kutub sigana saeutik leuwih tilu diménsi. Urang ogé bisa nambahkeun shading kana fitur di luhureun kutub. Nalika anjeun ngawarnaan béntang, anjeun hoyong ngurilingan béntang lalaunan, pastikeun anjeun henteu ngawarnaan béntang sorangan, pastikeun anjeun ngantepkeunana bodas.

Nalika anjeun ngiuhan di alun-alun sareng ngurilingan béntang, cobian ngadamel sababaraha daérah langkung hampang. Kami ngalakukeun ieu ku ngalembutkeun tekanan anu kami terapkeun kana pulpén. Ieu bakal ngahasilkeun tanda lemes sareng torek. Gawe sareng metode cross-hatching ogé cara anu saé pikeun nyiptakeun gradién anu mulus antara momen poék sareng torek.

Nalika anjeun neraskeun ngiuhan dinabandéra kalawan pulpen Anjeun, pastikeun Anjeun lighten nilai tonal anjeun datang ka Tonjolan tina ripples dina bandéra nu. Ku ngalakukeun ieu, urang nyiptakeun tempat teduh anu langkung poék anu aya dina lekukan jero ripple sareng nilai tonal anu langkung hampang dina tonjolan luar ripple.

Lengkah 4 : Shading the Stripes With Pen

Sanggeus urang geus hasil ngalengkepan bagian sabudeureun béntang, urang bisa ngaléngkah ka shading dina stripes. Sakali deui, prosés shading sami, kumaha oge, waktos ieu kami hoyong nambihan bayangan dina bagian jero unggal ripple dina bandéra. Urang bisa ngalakukeun ieu bagian ku bagian, whereby urang ngiuhan hiji sisi unggal ripple tina bandéra pikeun masihan eta leuwih diménsi.

Nalika urang ngiuhan dina stripes bagian demi bagian, urang boga tujuan pikeun ngalakukeun dua hal. Anu mimiti, urang hoyong ngiuhan dina jalur anu leres. Bréh, urang rék nambahkeun shading sapanjang sisi unggal ripple, hasilna kalangkang nu matak ku ripples nalika aranjeunna nonjol. bagian tina bandéra, mimitian ku nambahkeun shading sapanjang sisi ripple nu. Unggal ripple kedah gaduh shading di sisi anu sami pikeun gaduh pangaruh akurat tina sumber cahaya anu datang ti hiji arah.

Sawaktos Anjeun tos nambahkeun shading babarengan jeung ripple, Anjeun teras bisa neruskeun ngiuhan dina garis-garis bandéra. Inget, strips rada torek ti kuadrat, pikeun nyieun hijibédana tonal dina bandéra. Belang-belangna ogé kudu rada poék deukeut kujang saolah-olah kujang téh ngabayangkeunana.

Cukup waktu anjeun ngiuhan unggal garis bandéra, pastikeun yén anjeun ngagunakeun cross-hatching. Metoda pikeun nyieun hiji nada rata dina belang. Nalika anjeun teras-terasan nyiptakeun gambar bandéra anjeun, kami hoyong mastikeun yén unggal garisna sami dina nada, ti poék ka caang nalika aranjeunna kaluar tina ripple.

Tempo_ogé: Warna Mahoni - Warna Naon Anu Disarengan sareng Mahoni?

Prosés ieu anjeun bakal mawa on, digawé ngaliwatan bagian gambar bendera Amérika ku bagian dibagi ku unggal ripple dina bandéra. Anjeun tiasa nambahkeun ripples leutik dina bandéra anjeun ngaliwatan prosés shading, ku nambahkeun garis leutik tina shading dina sagala rupa arah. Najan kitu, tetep rélatif hampang pikeun nyingkahan kasalahan konyol.

Émut, kujang dina bandéra badé ngabayangkeun bandéra. Ieu ngandung harti yén lamun urang boga rupa-rupa bagian dina bandéra dibagi ku ripples, dina unggal sisi eta ripples kudu kalangkang. Ieu ngandung harti yén aya sumber cahaya datang ti hiji arah, sahingga ripples matak bayangan sarta kasampak leuwih tilu diménsi.

Urang ngan saukur bisa neruskeun prosés shading ieu, nyokot waktos tuang nalika urang dianggo ngaliwatan sakabéh bandéra. Deui, urang bisa nambahkeun sababaraha ripples leutik halus jeung bayangan dina bandéra nalika urang balik. Inget pikeun nyandak waktos Anjeun, nambahkeun dina shading lalaunan. Urang teu hayang

John Williams

John Williams mangrupikeun seniman berpengalaman, panulis, sareng pendidik seni. Anjeunna nampi gelar Bachelor of Fine Arts ti Pratt Institute di New York City sareng teras ngudag gelar Master of Fine Arts di Universitas Yale. Pikeun leuwih ti dasawarsa, anjeunna geus ngajarkeun seni ka siswa sakabeh umur di sagala rupa setting atikan. Williams geus exhibited karya seni na di galeri sakuliah Amérika Serikat tur geus narima sababaraha panghargaan jeung hibah pikeun karya kreatif na. Salian pursuits artistik na, Williams ogé nulis ngeunaan jejer nu patali jeung seni tur ngajarkeun bengkel ngeunaan sajarah seni jeung téori. Anjeunna gairah pikeun nyorong batur pikeun nganyatakeun diri ngaliwatan seni sareng yakin yén sadayana gaduh kapasitas pikeun kréatipitas.